Vi er nå medlem av INMA!

Markedsføringsbyrået OIKO er stolt over å kunne annonsere at det har blitt medlem av INMA - International News Media Association. INMA er en global organisasjon som samler bransjeledere innen mediebransjen, og som jobber for å fremme innovasjon og vekst innen bransjen.

Som medlem av INMA vil OIKO få tilgang til en rekke verktøy og ressurser fra organisasjonen, samt muligheten til å delta i arrangementer og kurs for å holde seg oppdatert på de siste trender innen markedsføring. Dette kan være en stor fordel for OIKO, da byrået kan få inspirasjon og kunnskap fra andre bransjeledere, og utvikle seg videre som et fremoverlent markedsføringsbyrå.

Som medlem av INMA vil OIKO også bli en del av en stor, global fellesskap av mediebransjeledere. Dette gir byrået muligheten til å knytte nye kontakter og samarbeide med andre organisasjoner, noe som kan være en stor fordel for både OIKO og bedriftene som leier OIKO som markedsføringsbyrå.

Alt i alt er det en stor milepæl for OIKO å bli medlem av INMA, og dette viser at byrået er en aktiv og fremoverlent aktør innen markedsføringsbransjen. Dette kan være en stor fordel for bedriftene som leier OIKO som markedsføringsbyrå, da de vil få hjelp av et byrå med tilgang til verktøy, ressurser, og et stort nettverk innen mediebransjen.
© Copyright 2022 - OIKO AS - All Rights Reserved
© Copyright 2022 - OIKO AS - All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram